Ontruimingen beoordeling

Mijn bedrijspand goed ontruimd samen

Ontruiming zeer snel en last

Heel goed gehopen en vriendelijk

Top service. Spoed ontruiming verliep

Over 356 DGN ontruiming

Bij 365DGN Ontruiming zijn we gespecialiseerd in het ontruimen en het wel bekende, bezemschoon opleveren van bijna iedere oppervlak. Niets is ons te veel gevraagd, wij beschikken namelijk over de juiste vakkundigheid om efficiënt, duurzaam en betaalbaar het gewenste resultaat te behalen.

 

Door onze ruime ervaring binnen de schoonmaakbranche hoeft u bij ons niet alleen uitgaan van een opgeruimde ruimte. 365DGN bestaat uit een team aan specialisten die van meerdere markten thuis zijn, met ruim 10 jaar ervaring binnen ontruimingsbranche. Wij hebben overigens een systematische aanpak met een sterk gevoel voor maatwerk, waarbij wij altijd rekening houden met de verscheidenheid aan stakeholders.

 

Zo beschikken wij graag over een breed netwerk aan duurzame samenwerkingsverbanden. Wij werken altijd richting de beste oplossing en tevredenheid van onze klanten. Tenslotte staat ons team aan professionals ten allen tijden voor u klaar, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Plannen-Ontruiming
Over-Woning-Ontruiming

U kunt hier binnen 1 minuut een online formulier invullen voor de klus.

Wat vinden wij belangrijk

1

Intake gesprek

Wij nemen contact met op voor een afspraak, en stellen de werkzaamheden samen en maken de offerte op.

2

Ontruimen in werking

Wanneer de woning leeg is geruimt beginnen wij met het verwijderen van vloeren, witten van muren en leeg halen van evetuele tuin of grond.

3

Loyaliteit

Wij leveren uw pand bezemschoon op en blijven met u in contact tot we zeker weten dat u helemaal tevreden bent.

Spoed-ontruiming

Neem vrijblijvend contact met ons op…

Door op “Ik ga akkoord” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websiteervaring, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingdoelstelling.